All Inclusive

Bucurați-vă de o experiență culinară desăvârșită la restaurantul nostru all-inclusive, situat în inima hotelului nostru de lux. Cu o varietate impresionantă de preparate proaspete și delicatese gastronomice, suntem alegerea perfectă pentru cei care caută o aventură culinară autentică.


În fiecare zi, vă așteptăm cu o selecție vastă de mâncăruri locale și internaționale, pregătite cu pasiune de către bucătarii noștri talentați. De la micul dejun până la cină, veți descoperi o gamă diversificată de gusturi și arome, menite să satisfacă chiar și cele mai pretențioase papile gustative.

 

Dacă sunteți în căutarea unui bufet generos, veți găsi tot ce vă doriți la restaurantul nostru all-inclusive. Iar pentru cei mici, avem preparate speciale și meniuri adaptate, pentru a asigura o experiență plăcută întregii familii.

 

În plus față de mâncărurile excepționale, atmosfera relaxantă și elegantă a restaurantului nostru vă va încânta simțurile și vă va oferi ocazia de a vă bucura de momente memorabile alături de cei dragi.

In sezonul 2024 revine la viata, dupa ani in sir de uitare, un restaurant emblematic pentru Eforie Sud si litoralul romanesc. S-a redeschis si renovat vechiul Restaurantul Magura, acum parte din Mojo Resort, ce isi doreste sa ofere clientilor hotelului o experienta culinara completa, all inclusive.

Pachetul ALL INCLUSIVE contine:

cazare,

servicii de masa complete,

bauturi alcoolice si nonalcoolice pe tot parcursul zilei,

divertisment pentru adulti,

parcare gratuita(in limita locurilor disponibile),

internet wi-fi.

 

Serviciile de masa se servesc in sistem bufet

(oferite la terasa/restaurantul hotelului)

Mic dejun intre orele 07:00-10:00

 
Pranz intre orele 12:00-15:00


Gustare intr orele 16:30 – 17:30
 
Cina intre orele 19:00-22:00
 
Inghetata este disponibila intre orele 07.00-22.00.


 
Bauturile sunt incluse in intervalul 07:30 – 22.00

(se servesc la terasa/restaurantul hotelului):
 

Apa plata si minerala, cafea si bauturi racoritoare din gama Pepsi;
 
Bauturi alcoolice: 
Wisky JB, Wisky Ballantines, Coniac Ararat 5*, Vodka Tazovsky, Vodka Red square,  Hugo, Aperol

Bere draft Skol, vin Hermeziu
 
In ziua check-in-ului turistii beneficiaza de cina(19:00-22.00), iar in ziua check-out-lui acestia vor beneficia de pranz(12:00-15:00). 
 
*bauturile oferite nu sunt imbuteliate.